Informatie massagestoelen

Een persoonlijke masseur welke thuis altijd voor u klaar staat. Het kan.

Een massage is een prima en ontspannende aanvulling op een gezonde levenswijze. Wie regelmatig gemasseerd wordt is minder snel moe en herstelt sneller na lichamelijke inspanningen. Soepele, schone spieren en een goede doorbloeding zorgen ervoor dat u zich in het dagelijkse leven prettig voelt.

Onze massagestoelen zijn hightech luxe massagestoelen welke vrijwel het gehele lichaam in een keer masseren. De massagestoelen staan altijd voor u klaar, wanneer u wilt, zolang u wilt maar ook welke delen van uw lichaam u extra aandacht wilt geven. Of het nu gaat om een harde massage of een ontspanningsmassage. De stoel neemt het zitvlak, de rug, de armen, de schouders, voeten en de benen tegelijkertijd onder handen. Een ander groot voordeel is de snelheid waarmee uw lichaam gemasseerd wordt. Binnen 15 minuten zijn uw spieren in topconditie en ontstaat hetzelfde effect als bij een traditionele sportmassage van een uur.

Automatische programma’s

Onze massagestoelen hebben automatische programma’s. De programma’s zijn een mix van de verschillende massagemogelijkheden die elke stoel bied. Er wordt gevarieerd in massage types, intensiviteit en in tijdsduur. Dit resulteert in programma’s welke gericht zijn op ontspanning, ochtend, nacht maar ook vermoeidheid.
In deze programma’s kunt u veelal snelheid en intensiviteit van het programma regelen, de sterkte van de AMT kan verandert worden, vibratie en infrarood afhankelijk van de uitvoering massagestoel kan ondersteunend aangezet worden. Onze massagestoelen bieden de mogelijkheid om de voetconsole en leuning in de door u gewenste stand te zetten en de regeling te wijzigen. Onze stoelen kunnen dus ook gebruikt worden als relaxstoel, zonder gemasseerd te worden.

Handmatige programma’s

Er kunnen meerdere individuele massage programma’s benut worden, dit is afhankelijk van de uitvoering stoel.
Ieder programma kan tijdens gebruik van massage type wisselen.
Door horizontale en verticale positiebepaling in de rugleuning kan op specifieke plaatsen intensief met een van de verschillende massagesoorten behandeld kan worden. Uniek is dat dit ook mogelijk is over een deel zoals uw onderrug, schouders/nek of middenrug.
Alle luchtmassage, voeten, enkels, kuiten, zitvlak en armen, kan individueel gebruikt worden, de kracht kan gewijzigd worden en de pulsinstelling kan ook gebruikt worden.
Vibratie en infrarood kan ondersteunend ingesteld worden. De voetconsole kan apart gebruikt en geregeld worden.
Een superlange ontspannende voetmassage kan nu voor de televisie.

Optionele programma’s

Deze zijn als extra bij de automatische en handmatige programma te gebruiken.
Alle luchtmassage kan individueel aangepast worden, de kracht kan gewijzigd worden en de pulsinstelling kan ook gebruikt worden.
Vibratie en de intensiviteit van vibratie kan afhankelijk van uitvoering zowel bij de rug, zitvlak als voetzool gebruikt worden.
Infrarood kan op diverse plaatsen aangezet worden en de intensiviteit kan ook aangepast worden. De massagebreedte kan individueel ingesteld worden.
Snelheid en intensiviteitregeling zijn aan te passen..
Muziek kan beluisterd worden via USB. Het volume van de koptelefoon is te regelen.
Enkele massagestoelen beschikken over een programma welke varieert op muziekpassages.

Stoelpositie

Tijdens alle programma’s kan de stoel in de gewenste stand gezet worden. Bij alle automatische en handprogramma’s kunt u de stand van de voetconsole en rugleuning individueel variëren. Bij de Amazing kan het zitvlak ook versteld worden. Deze mogelijkheden zijn er ook als er geen massage gebruikt wordt, een lekkere stoel met ligstand en voetensteun.
Rugleuningstand, voetconsole stand en uitschuifpositie voetconsole zijn individueel verstelbaar.
Ook als u niets of alleen de voetmassage gebruikt is dit mogelijk, u krijgt er een heuse relaxstoel bij.
Indien u op de stopknop drukt wordt elk programma onderbroken en gaat de stoel naar de beginpositie.
U kunt zelfs infrarood in rug, voet en zitvlak tegelijk of individueel aanzetten terwijl de stoel verder in ruststand is.
Heerlijk warme spieren en ontspannen lezen in de door u gewenste positie.