Massagestoel Royall (Ook in het zwart beschikbaar)

De massagestoel Royall is massage op zijn best

Alle vormen van massagetechnieken die door de Royall uitgevoerd zijn, zijn van uitmuntende kwaliteit, kneden, kloppen, Shiatsu, drukken, vibratie, strekken –Thaise massage–alleen benen- vingerdruk worden perfect door de Royall gedaan. Deze stoel kan verschillende massagetechnieken tegelijkertijd uitvoeren.
Zonder afspraak, wanneer u wilt en zolang u wilt.
Een massagestoel met een beproefd concept. Nieuwe technologische aanpassingen zorgen voor verfijnde functies. Instellingen volgens zeer veel mogelijkheden. Speciale materialen zoals de Quatro-PU welke 4 zijden elastisch is, lucht doorlatend, slijtvast en stijlvol van kleur en uiterlijk.

€2950,-

Massagestoel Renuvenate (Ook in het zwart beschikbaar)

Het nieuwe model Renuvenate massagestoel staat voor een exclusieve massage en een ontspannende ervaring. De Renuvenate past zich aan al uw behoeften aan! U kunt geheel individueel het type massage, het massagegebied, de rollerbreedte, kracht, tijd en duur bepalen – u zult uitkijken naar elk type massage na een lange werkdag.
De speciale hoogtepunten van de Renuvenate massagestoel is de Full-Air-massage en de zero-gravity functie. De complete massagestoel is voorzien van luchtkussens die zichzelf naar uw wens opblazen met lucht. Geniet van deze ongelooflijke gewichtsloze ontspannende ervaring gecombineerd met een wonderbaarlijke volledige lichaamsmassage.

€1895,-

Massagestoel Luxury

Met de massagestoel Luxury haalt u ultieme ontspanning én een betere gezondheid in huis. Massagestoelen worden sinds enige jaren aanbevolen door wetenschappers. Universitair onderzoek heeft de positieve effecten van massagestoelen op de fysieke en mentale gezondheid aangetoond. Bij dagelijks gebruik neemt stress af en verbetert de gezondheid van spieren en weefsel. De massagestoel Luxury is helemaal up-to-date met de huidige standaard voor professionele massagestoelen. De massagestoel is uitgerust met verschillende soorten massagetechnieken: Shiatsu, kneden, tapping, kloppen en simultaan kloppen en tapping, plus automatische massage voor het bovenlichaam en vibratiemassage. Voorafgaand aan de massage scant de massagestoel de massagepunten op de schouders en bovenrug. Er is keuze uit 5 verschillende automatische programma`s. Elk programma geeft u de massage die u nodig hebt. De massages zijn volledig instelbaar en kunnen aan 3 snelheden worden aangepast: langzaam, medium of snel, evenals aan intensiteit.

€1695,-

Massagestoel Queen (Ook beschikbaar in bruin)

De Queen massagestoel is een nieuw model, dit model staat voor een exclusieve massage en een ontspannende ervaring. Deze stoel is geheel naar eigen wens aan te passen, zo kunt u individueel het type massage, het massagegebied, de rollerbreedte, kracht, tijd en duur bepalen.
Dit model is uitgerust met vijf automatische programma’s (Relaxation, thaise massage,Chinese massage, morning, night en auto air massage) en zes massagemethodes (kneden, kloppen, tappen, shiatsu, drukken en rollen). De massagemethodes kunnen met elkaar gecombineerd worden.
De zitting van de Queen is voorzien van een vibratie en verwarmingsfunctie. De warmte zorgt voor extra ontspanning van de spieren en voor een stimulatie van de bloeddoorstroming. Daarnaast kunt u geheel afzonderlijk uw nek, voetzolen of zitvlak masseren. De hoek van de voetondersteuning kan aangepast worden van 0 tot 90 graden.

€1995,-

Massagestoel Amazing

De Amazing Extra massagestoel € 2245,- gaat een stap verder.
De Amazing Extra massagestoel is de design stoel met alle mogelijkheden en speciale mogelijkheden voor voeten en onderbenen in combinatie met de onderrug.
De Amazing Extra massagestoel is een ervaring op zich.
De muziekfunctie is aangename beleving, de dynamiek van de muziekpassages bepalen de massage intensiviteit. De wijze van reactie op de dynamiek is zelfs op vier standen in te stellen.
De Amazing Extra heeft een uniek demontabele constructie. Dit slimme ontwerp maakt het mogelijk om nagenoeg op elke moeilijk bereikbare plek te komen.
De rugleuning heeft een klik-in systeem en is bij levering direct apart te transporteren. De zijkanten met armsteunen zijn eenvoudig los te pakken van de stoel doordat deze met een geraffineerde borging bevestigd zijn. Een minimaal gewicht en handelbare delen in slechts enkele simpele handelingen.

€2245,-

Massagestoel Basic wit

Massagestoel Basic is de beste keus wanneer comfort, functionaliteit en design hand in hand moet gaan. Massagefauteuil Basic voorzien van de belangrijkste massagefuncties en voegt daar Shiatsu en back-stretchen aan toe. Door de traploze instelling is deze massagestoel aanpasbaar aan elk lichaam en elke gewenste  zit- of lighouding. De infrarood (verwarming) maakt het gebruik van de massagestoel Basic tot een ware weldaad.

€1495,-

Massagestoel Energic (Ook beschikbaar in beige)

Massagestoel Energic past met zijn stijlvolle design in bijna elke huiskamer. De Energic massagestoel heeft speciale mogelijkheden om verklevingen en verkrampte spieren in de rug te masseren.
Een draaiende strekkende massage, Turn-Round Strecht, is een ervaring op zich.
Bezoek de showroom van Massage-stoel.be om de werkelijkheid te ervaren.

€1395,-

Massagestoel Elite wit (Ook in het zwart beschikbaar)

Kwaliteit massagestoel met uitgebreide mogelijkheden. De Elite-massagestoel maakt massages op maat wanneer waar en hoelang u wilt. No-nonsens is de design stoel met alle mogelijkheden en speciale mogelijkheden voor voeten en rug.
Bezoek de showroom van Massage-stoel.nl om de werkelijkheid te ervaren. Alle vormen van massagetechnieken door de Elite uitgevoerd zijn van uitmuntende kwaliteit, kneden, kloppen, Shiatsu, drukken, vibratie, strekken –Thaise massage–alleen benen- vingerdruk worden perfect door de Elite gedaan. Zonder afspraak, wanneer u wilt en zolang u wilt.
Een massagestoel met een beproefd concept. Nieuwe technologische aanpassingen zorgen voor verfijnde functies. Instellingen volgens zeer veel mogelijkheden. Speciale materialen zoals de Quatro-PU welke 4 zijden elastisch is, lucht doorlatend, slijtvast en stijlvol van kleur en uiterlijk. De speciale rugvibratie maakt een intensieve massage ook aangenaam.

€1895,-